Kαλώς Ήρθατε...

....στο διαδικτυακό σπιτικό μου...
Ο λόγος δημιουργίας αυτού του Blog είναι να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις,ανησυχίες,κάποιες χειροποίητες κατασκευές (η τελευταία μου μανία είναι να φτιάχνω σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από υγρό γυαλί αλλά.....θέλω να επεκταθώ τώρα και στον πηλό...), συμβουλές διακόσμησης χώρου,κάποιες συμβουλές προκειμένου να γίνει η ζωή μας ευκολότερη, συμβουλές ομορφιάς και γιατί όχι και συνταγές μαγειρικής....
Να είστε ήσυχες...πρώτα θα τα δοκιμάζω εγώ,μετά θα σας τα συστήνω ή θα σας αποτρέπω,ποιος ξέρει...
Φυσικά οι ιδέες μπορεί να μην είναι καθαρά δικές μου αλλά να βοηθήσει η εμπειρία ζωής κι ό,τι έχω ακούσει από φίλες και γνωστές και μου έχει φανεί χρήσιμο..
Ελπίζω η παρέα μας να μεγαλώσει σύντομα και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μας να είναι ευχάριστη και εποικοδομητική!!

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αγορές μήνα Ιουλίου




Το καλοκαίρι συνεχίζεται κ γω, προσπαθώντας να  φτιάξω λιγάκι την διάθεση μου,προχώρησα σε κάποιες αγορές που -έστω και προσωρινά- μου έφτιαξαν το κέφι.





Κατ'αρχάς αγόρασα για άλλη μία φορά από την σειρά AROMATICS,του Παπουτσάνη,το αγαπημένο μου Αφρόλουτρο Musk 500ml  και το αντίστοιχο  Body Lotion Musk 500ml.Μυρίζουν εξαιρετικά (προσωπικά που θυμίζουν την ανδρική Gucci,το "σώμα" αν θυμάστε.).Το αφρόλουτρο ήταν σε προσφορά,1+1 δώρο!!!Σημαντικό αυτό,σε καιρούς κρίσης..






Έχω δοκιμάσει και άλλα αρώματα και μου έχουν αρέσει πολύ γιατί έχουν διακριτικά αρώματα που διαρκούν ώρες ολόκληρες μετά το μπάνιο, αλλά τοMUSK δεν το αλλά ζω με κανένα.


Αγόρασα επίσης και το γαλάκτωμα γαλάκτωμα σώματος LA ROCHE-POSAY το ISO-UREA
LAIT επειδή είχα κάποιο πρόβλημα ξηροδερμίας και μου το σύστησε ο δερματολόγος μου. Ενυδατώνει άριστα,αφού να φανταστείτε είχα ξεμείνει από ενυδατική προσώπου και χρησιμοποιώντας το και στο πρόσωπο (με την άδεια του δερματολόγου φυσικά) έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Επιπλέον,το χρησιμοποίησα μετά από μπάνιο και στις σκασμένες φτέρνες μου και ενυδατώθηκαν τόσο,ώστε απορούσα όταν ξύπνησα και τις είδα..Λίγο ακριβό,αλλά χαλάλι του.


Πήρα το νέο αποσμητικό της Garnier Invisi Mineral ενάντια στα λευκά σημάδια για 48ωρη αποτελεσματικότητα και επιδερμίδα που αναπνέει. Είμαι ευχαριστημένη,δεν αφήνει όντως σημάδια,διαρκεί,αλλά το άρωμά του δε μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Ειχε και άλλα αρώματα,οπότε μπορείτε να διαλέξετε πιο προτιμάτε.







Πήρα μια ράσπα-ελφρόπετρα για τα πατουσάκια μου,γιατί έχω το συνήθειο να 

περπατάω χειμώνα καλοκαιρι ξυπόλητη και τα ταλαιπωρώ.Ειδικά το καλοκαίρι σκάνε 

και θέλουν περισσότερη φροντίδα.Σε συνδυασμό με το γαλάκτωμα που σας 

προανέφερα,έγιναν θαύματα..!!








Αγόρασα ενυδατική προσώπου από την AVON Κρέμα Ημέρας με Δ.Π.25. Την φοράω καιρό,μου είχε τελειώσει και μέχρι να έρθει χρησιμοποίησα το γαλάκτωμα της  LA ROCHE-POSAY.



Τέλος,από την Oriflame παρήγγειλα την Αδιάβροχη Μάσκαρα Wonder Lash που δίνει ένταση, μήκος και όγκο ενώ διαχωρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να μουτζουρώνει ή να τρέχει. Έχει πλούσιο μαύρο χρώμα,αλλά θέλει ειδικό ντεμακιγιάζ για αδιάβροχα προϊόντα γιατί δεν αφαιρείται με τίποτα..και το Lip Gloss Power Shine Oriflame Beauty απόχρωση Red Ovation με περλέ μικροσωματίδια τα οποία χαρίζουν λαμπερό και εκτυφλωτικό τελείωμα.






Είμαι μέλος και Distributor (διανομέας) τηςOriflame και μπορείτε αν θελήσετε να παραγγείλετε κάτι ή να ρωτήσετε αν είναι καλό ή όχι το προϊόν να με ρωτήσετε. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.Κάποια είναι πολύ καλά,κάποια όμως όχι.Επίσης κάποια έχουν πολύ μικρή συσκευασία και πολύ μεγάλη τιμή αναλογικά.Οπότε,μην διστάσετε,είμαι στην διάθεσή σας.Για παραγγελίες όμως,θα μπορέσω να εξυπηρετήσω μόνο όσες είστε από περιοχή των Σερρών.


Προς το παρόν σας χαιρετώ,ελπίζω να μεγαλώσει η παρέα μας.


5 σχόλια:

  1. Οι Body Lotion του Papoutsanis μυρίζουν υπέροχα!!!
    Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ από την σειρά Olivia!
    Καλή αρχή και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα Glyko Paramithenia!

      Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι από τη σειρά Olivia, επιφυλάσσομαι όμως..
      Καλώς ήρθες! :)

      Διαγραφή
  2. Καλώς σε βρίσκω! Καλοφόρετα τα προϊόντα που αγόρασες!! Θα τα λέμε, καλή αρχή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα κι εγώ κοπέλα μου!!Σ'ευχαριστώ καλοφόρετα και τα δικά σου! :)
    Φυσικα και θα τα λέμε!!

    ΥΣ:Μ'αρεσε πολύ το blog σου!



    ΑπάντησηΔιαγραφή